Πώς τα blogs βοηθούν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μιας επιχείρησης στον νέο ψηφιακό κόσμο της διαφήμισης;

Πώς τα blogs βοηθούν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας

Πώς τα blogs βοηθούν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μιας επιχείρησης στον νέο ψηφιακό κόσμο της διαφήμισης;
Εξηγήσαμε σε πρόσφατο άρθρο πώς οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μιας επιχείρησης ή υπηρεσίας. Οι εταιρίες που ασχολούνται με κατασκευή ιστοσελίδων καθώς και Digital marketing γνωρίζουν την τεράστια αξία που έχει την σύγχρονη εποχή το blogging.

Τι είναι όμως το blogging;
Πρόκειται για την συγγραφή επιτυχημένων άρθρων, μέσω blogs, με συγκεκριμένο περιεχόμενο του αντικείμενου της εκάστοτε επιχείρησης που προβάλλεται με στοχευόμενες λέξεις- κλειδιά που ανεβάζουν το SEO της. Απαιτεί γνώση όχι μόνο για το εκάστοτε αντικείμενο που θα γραφτεί το άρθρο αλλά και ειδικές γνώσεις SEO. Οποιοσδήποτε μπορεί απλά να δημιουργήσει περιεχόμενο αλλά όχι Copywriting που σκοπό έχει να ενισχύσει το brand.

Το blog μπορεί να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο είτε για Sites είτε για Ε shops. Διότι τα άρθρα που περιλαμβάνονται στο blog της μπορεί να αφορoύν παροχή πληροφοριών για υπηρεσίες, πωλήσεις προϊόντων, προσφορές προϊόντων, νέα προϊόντα, ιδέες, καμπάνιες κλπ. Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες.
Ένα blog όπως πρέπει να ανανεώνεται τακτικά σε μια ιστοσελίδα και συμβάλει όχι μόνο στην αύξηση των πελατών της και της μεγιστοποίησης τους κέρδους της αλλά και των οργανικών αποτελεσμάτων της στην Google.

Όταν η επιχείρηση συνδυάζει το marketing μέσω των Social media, εκμεταλλευόμενη το τεράστιο πεδίο και τις δυνατότητες που αυτά προσφέρουν, το blog είναι το επόμενο βήμα.Διότι το blog σε μια ιστοσελίδα τον καθιστά οδηγό και φέρνει τους χρήστες των social media κυριολεκτικά στην πόρτα σας αυξάνοντας την επισκεψιμότητα της επιχείρησής σας, με το να σας κατατάσσουν στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης.