Νέα εποχή για τα eshops και τις ηλεκτρονικές αγορές

Κατασκευή eshop στην εποχή του κορονοϊου

Αξίζει η κατασκευή eshop να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα; To ηλεκτρονικό εμπόριο είχε μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το 2020 λόγω του COVID-19 και των lockdowns. Σύμφωνα με έρευνες από 30/12/19 εώς 05/04/20 είχαμε ραγδαία αύξηση των δαπανών των Ελλήνων καταναλωτών στα ηλεκτρονικά καταστήματα με ποσοστό 134% εβδομαδιαίως σε σχεση με το 2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο lockdown στην Έλλαδα ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020 και έληξε το Μάιο του ίδιου έτος. Με τα φυσικά καταστήματα κλειστά οι καταναλωτές αναγκάστηκαν να καταφύγουν στα eshops για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.
Για την περίοδο του δεύτερου lockdown οι αναλυτές αναμένουν αύξηση του τζίρου για το ηλεκτρονικό εμπόριο πάνω από 30%, καθώς αυτό το ποσοστό είχε επιτευχθεί πριν το δεύτερο lockdown. Παράλληλα οι ειδικοί εκτιμούν ότι μέχρι το 2025 ο όγκος πωλήσεων μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα θα έχει αυξηθεί κατά 70% σε σύγκριση με το 2020, καθώς οι αγορές μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου θα μετατραπεί σε μια μόνιμη καταναλωτική συνήθεια.
Πολλοί καταναλωτές δεν είχαν πραγματοποιήσει ηλεκτρονικές αγορές στο παρελθόν αλλά σύμφωνα με έρευνα της Google το 50% αυτών που ψώνισαν ηλεκτρονικά θα το κάνει και στην συνέχεια.

Κατασκευή eshop στην εποχή του κορονοϊου

Η καλύτερη επένδυση που μπορεί κάποιος να κάνει για τα επόμενα χρόνια είναι η κατασκευή eshop για την επιχείρηση του. Ο κόσμος έχει μπεί σε μια νέα εποχή όπου το ηλεκτρονικό εμπόριο παίρνει τα πρωτεία στις επιλογές των καταναλωτών και οι επιχειρήσεις πρέπει να ακολουθήσουν αυτό το νέο κύμα για να επιβιώσουν αλλά και να αυξήσουν τα κέρδη τους. Η Nitereso είναι δίπλα σας σε αυτό το εγχείρημα με στόχο να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα αξιόπιστο eshop που θα προσφέρει γρήγορη ταχύτητα και ασφαλείς αγορές για τους πελάτες σας. Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας και ελάτε να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες της επιχείρησής σας και κερδίστε μοναδικά αποτελέσματα.