Social Media Marketing

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε σωστά τα Κοινωνικά Δίκτυα

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε σωστά τα Κοινωνικά Δίκτυα

Social Media Marketing Ηράκλειο Κρήτης

Το Social Media Marketing αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες στην Digital Marketing στρατηγική μιας επιχείρησης με το ρυθμό ανάπτυξής τους να εξελίσσεται συνεχώς. Τα social media αποτελούν μια ολοκληρωμένη διαφημιστική προβολή της επιχείρησης σας καθώς μπορούν να λειτουργήσουν ως μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες σας .

Στην Nitereso σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο στρατηγικής συγκεκριμένων και στοχευμένων τακτικών, προκειμένου η επιχείρησή σας να εκμεταλλεύεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις δυνατότητες που προσφέρουν τα κοινωνικά δίκτυα και επιτυγχάνοντας προσέλκυση μεγαλύτερου κοινού.

Διαθέτουμε Social Media Experts που μπορούν να σας βοηθήσουν να εδραιώσετε την επιχείρησή σας στα κοινωνικά δίκτυα ώστε να επιτευχθούν οι ουσιαστικοί και συγκεκριμένοι εμπορικοί στόχοι σας. Αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησης, ερευνούμε τον ανταγωνισμό, θέτουμε στόχους και οργανώνουμε τη στρατηγική μας προσφέροντας σας μια ολοκληρωμένη Social Media Marketing στρατηγική που θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε την προστιθέμενη αξία των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Υπηρεσίες

Social Media Marketing

 • Brand Strategy

  Brand Strategy

  Κατασκευάζουμε ενα μακροπρόθεσμο πλάνο που προσφέρει στους πελάτες την εικόνα ολόκληρης της εμπειρίας που θα αποκομίσουν με την εταιρία, το προϊόν σας ή το service που παρέχετε.

 • Δημιουργούμε ξεχωριστό, καλογραμμένο, σημαντικό και αρμονικό περιεχόμενο

  Δημιουργικό Content Marketing

  Δημιουργούμε ξεχωριστό, καλογραμμένο, σημαντικό και αρμονικό περιεχόμενο, το οποίο ειναι ελκυστικό στο κοινό, προσελκύοντας μεγαλύτερo ενδιαφέρον στην επιχείρησή σας.

 • Προγραμματισμένα Posts στα Social Media

  Προγραμματισμένα Posts

  Παρέχουμε στους πελάτες μας λεπτομερές πρόγραμμα με τα posts που θα ανεβάζουμε στις πλατφόρμες των social media ανάλογα τις ανάγκες τους.

 • Ψάχνουμε συγκεκριμένα hashtags που είναι σχετικά με την επιχείρησή σας

  Hashtag Research

  Ψάχνουμε συγκεκριμένα hashtags που είναι σχετικά με την επιχείρησή σας κάνοντας ευκολότερο στους χρήστες να ανακαλύψουν τα posts σε όλο τον κόσμο.

 • Ανάλυση Ανταγωνισμού

  Ανάλυση Ανταγωνισμού

  Αξιολογούμε, αναγνωρίζουμε και αξιολογούμε τον ανταγωνισμό σας ώστε να έχετε προβάδισμα σε σχέση με τις άλλες επιχειρήσεις.

 • Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε σωστά τα Κοινωνικά Δίκτυα

  Δημιουργία και Διαχείριση των λογαριασμών στα Social Media

  Δημιουργούμε απο την αρχή ή αναδιαμορφώνουμε τους λογαριασμούς σας στα social media και τους διαχειριζόμαστε ανάλογα τις προτιμήσεις των πελατών μας.

 • Στρατητική Πληρωμένων Διαφημίσεων και Διαχείρηση

  Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας πάνω στη στρατηγική πληρωμένων διαφημίσεων που θα ακολουθήσουμε καθώς επίσης διαχειριζόμαστε ολόκληρη τη διαφημιστική καμπάνια.

 • Φωτογράφιση για eshop στο Ηράκλειο

  Photography και Videography

  Μπορούμε να κάνουμε τους λογαριασμούς σας στα social media να ξεχωρίζoυν με τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις μας καταφέρνοντας να αναδείξουμε την εμπειρία που θα αποκτήσουν οι πελάτες σας με καθηλωτικές lifestyle φωτογραφίες και video.

 • Influencer Marketing

  Influencer Marketing

  Οργανώνουμε διαφημίσεις και προωθούμε τα προϊόντα και το brand σας συνεργαζόμενοι με influencers.

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις Social Media Marketing

 • Τι περιλαμβάνει το Social Media Marketing;

  Το Social Media Marketing αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι του Digital Marketing και αφορά όλες τις ενέργειες που γίνονται στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( Social Media) με στόχο την προώθηση μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος. Περιλαμβάνει την δημιουργία διαφημιστικών καμπανιών για λογαριασμό μιας σελίδας και δημοσίευση υλικού στην σελίδα με στόχο την προσέλκυση κοινού.

 • Μπορώ να αναλάβω μόνος μου την διαχείριση των Social Μedia μου;

  Φυσικά και μπορείτε αλλά σε καμία περίπτωση τόσο επιτυχημένα όσο ένα ειδικός Social Media Marketer. Οι επιτυχημένες δημοσιεύσεις στη σελίδα των κοινωνικών δικτύων της επιχείρησής σας απετεί πόλυ χρόνο και ειδικές γνώσεις στον τομέα του Digital Marketing.
  Όσον αφορά τις διαφημιστικές καμπάνιες στα Social Media εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο καθώς απαιτούν γραφιστικές γνώσεις, μάρκετινγκ περιεχομένου και ειδικές αναλύσεις ώστε να μην πληρώνετε άδικα τη διαφήμισή σας στις διάφορες Social Media πλατφόρμες.

 • Ποιοι παράγοντες συντελούν στην επιτυχία των διαφημιστικών καμπανιών στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης;

  Με τόσα άτομα να χρησιμοποιούν καθημερινά πολλές ώρες τα Social Media οι διαφημίσεις στα Social Media φυσικά και έχουν αποτέλεσμα εφόσον δημιουργούνται σωστά, δοκιμάζονται και ελέγχονται. Ο στόχος μιας διαφήμισης είναι να μεταδώσει ένα μήνυμα, ένα προϊόν ή μια υπηρεσία και πάντα πρέπει να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες από τις ηλεκτρονικές μας διαφημίσεις και να έχουμε εμπιστοσύνη στους ειδικούς.

 • Μπορούν τα Social Media να βοηθήσουν το SEO;

  Οι πλατφόρμες των Social Media και το εργάζονται μαζί για να δώσουν στα διάφορα κοινά σύνδεση και αξία, άμεσα και έμμεσα. Οι αλληλεπιδράσεις στα Social Media ( likes, shares κτλ.) δείχνουν πως οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με το content ενός brand και οι μηχανές αναζήτησης λαμβάνουν υπ΄όψιν τη συμπεριφορά των χρηστών για να καθορίσουν τη σχετικότητα της σελίδας με το ερώτημα αναζήτησης. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχει μεγάλη συσχέτιση μεταξύ της κατάταξης και της δραστηριότητας στα Social Media, αλλά συσχέτιση δεν σημαίνει και αιτιότητα, οπότε τα Social Media δεν ανήκουν στη λίστα παραγόντων κατάταξης των μηχανών αναζήτησης. Τα Social Media επηρεάζουν το SEO καθώς επιτρέπουν να ανεβάζουμε παλιό και νέο content με στόχο να πάρουμε περισσότερες αλληλεπιδράσεις. Άμεση επίδραση στο SEO από τα Social Media έχουμε καθώς οδηγούν στις επίσημες ιστοσελίδες βελτιώνοντας την κατάταξη στη Google και αυξάνοντας την εγκυρότητα τους.