Φωτογράφιση προϊόντων για Eshop & Καταλόγους

Το μεγαλύτερο και πλήρως εξοπλισμένο φωτογραφικό στούντιο στην Κρήτη για επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων

umbrella stand logo

Φωτογράφιση προϊόντων για ΕShop

Στη Nitereso αναλαμβάνουμε την επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων για Eshop, φωτογράφιση μόδας, διαφημιστικές φωτογραφίες, food photography, καθώς διαθέτουμε το μεγαλύτερο ειδικά διαμορφωμένo και πλήρως εξοπλισμένο στούντιο φωτογραφίας και βίντεο στην Κρήτη.

Το Studio διαθέτει Cyclorama Wall που δίνει την δυνατότητα φωτογράφισης μεγάλων αντικειμένων έως και 6 μέτρων. Παράλληλα διαθέτει μια σύγχρονη ευρύχωρη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όπου μπορείτε να προετοιμάσετε τα πιάτα σας για φωτογράφιση ή βιντεοσκόπιση. Eμπιστευτείτε τον επαγγελματία φωτογράφο μας, Γιώργο Θαλασσινό που διαθέτει πολυετή πείρα και εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας και σας εγγυάται ένα άρτιο αποτέλεσμα

Υπάρχει η δυνατότητα για φωτογράφιση 360 για e-shop, website, Social Media, καθώς επίσης και φωτογραφίσεις προσώπων για τη δημιουργία portfolio φωτογραφιών. Τέλος ο φωτογράφος μας σχεδιάζει και υλοποιεί το concept που θα κάνει τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίσουν.

Υπηρεσίες

Στούντιο φωτογραφίας

 • Διαθέτουμε το μεγαλύτερο φωτογραφικό στούντιο στo Ηράκλειο Κρήτης με Cyclorama Wall 6x6 μέτρα

  Cyclorama Wall

  Διαθέτουμε το μεγαλύτερο φωτογραφικό στούντιο στo Ηράκλειο Κρήτης με Cyclorama Wall 6x6 μέτρα, διαθέσιμο για ενοικίαση.

 • Περιλαμβάνει την φωτογράφιση για εμπορικούς σκοπούς όπως οι διαφημίσεις, το packaging, προώθηση προϊόντων και τοποθέτηση προϊόντων

  Εμπορική Φωτογράφιση

  Περιλαμβάνει την φωτογράφιση για εμπορικούς σκοπούς όπως οι διαφημίσεις, το packaging, προώθηση προϊόντων και τοποθέτηση προϊόντων, προβάλλοντας την εμπειρία που θα αποκομίσουν οι πελάτες αν προβούν στην αγορά ενός προϊόντος ή service.

 • Στο Studio μας παρέχεται επαγγελματικός εξοπλισμός για να δημιουργήσετε ποιοτικές φωτογραφίες προϊόντων

  Φωτογράφιση Προϊόντων

  Στο Studio μας παρέχεται επαγγελματικός εξοπλισμός για να δημιουργήσετε ποιοτικές φωτογραφίες προϊόντων απαραίτητες για να τραβήξετε την προσοχή των πελατών σας.

 • Το studio μας διαθέτει μια ευρύχωρη πλήρως εξοπλισμένη επαγγελματική κουζίνα όπου μπορείτε να ετοιμάσετε τα πιάτα σας και να τα φωτογραφίσετε με τον τελευταίας τεχνολογίας φωτογραφικό εξοπλισμό μας.

  Food Photography

  Το studio μας διαθέτει μια ευρύχωρη πλήρως εξοπλισμένη επαγγελματική κουζίνα όπου μπορείτε να ετοιμάσετε τα πιάτα σας και να τα φωτογραφίσετε με τον τελευταίας τεχνολογίας φωτογραφικό εξοπλισμό μας.

 • Στο Studio της Nitereso οι πελάτες εχούν την δυνατότητα για παραγωγή VideoClip ανάλογα τις ανάγκες τους.

  Video Production

  Στο Studio της Nitereso οι πελάτες εχούν την δυνατότητα για παραγωγή VideoClip ανάλογα τις ανάγκες τους.

 • 360 μοίρες φωτογράφιση προϊόντων για το e-shop σας

  360 Προϊοντική Φωτογράφιση

  Προσφέρουμε 360 μοίρες φωτογράφιση προϊόντων για το e-shop σας σε turntables μέσα στο studio μας. Με την εμφάνιση όλων των πλευρών ενός προϊόντος σε μια ενιαία προβολή εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο στην οθόνη και διαφοροποιείτε την ιστοσελίδα σας.